TD-X SERIJA

24/7 ultra tanak video zid
Toshibina TD-X serija je visoko kvalitetno rešenje za video zid koje može biti prilagođeno da odgovori Vašim poslovnim zahtevima, i podrži ređanje do 10x10 ekrana u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Visoki osvetljaj ekrana i 178 stepeni ugao gledanja obezbeđuje superioran kvalitet slike u svim uslovima osvetljenja, dok uzan dizajn i ultra tanak okvir 3,5mm čini TD-X odgovarajući za bilo koje profesionalno okruženje.

KREIRAJTE OGROMAN PRIKAZ
Sa Toshiba TD-X 24/7 rešenjem video zida, možete kreirati ogromnu sliku sa raznolikom konfiguracijom ređanja do 100 ekrana u maksimalnoj 10x10 konfiguraciji sa horizontalnom ili vertikalnim prikazom. Ultra tanak okvir od 3,5mm i 5,9mm na 139cm(55") i 116cm(46") modelima, znači da će svaki centimetar video zida da se eksploatiše do punog potencijala. Ultra HD raspored je takođe moguć iz jednog UHD ulaza u konfiguraciji do 2x2 ekrana.

VISOK OSVETLJAJ ZA ŽIVOPISNI PRIKAZ
Toshibina TD-X serija video zida nudi istinski superioran kvalitet i jasnoću slike sa ekranom visokog osvetljaja i direktnim LED pozadinskim osvetljenjem - uz osvetljenje od 500cd/m2 i 700 cd/m2 (TD-X552-X model), koji se uspešno izbori sa efektom ambijentalnog svetla, i kreira istaknut sadržaj u bilo kom okruženju. 178 stepeni ugao gledanja takođe obezbeđuje da sadržaj ostane vidljim sa bilo koje strane gledanja, odozgo i odozdo.

LAKO UPRAVLJANJE SADRŽAJEM
Za dodatnu pomoć u fleksibilnosti i prikazu sadržaja, svaka jedinica video zida ima veliki izbor ulaznih i izlaznih konektora - uključujući i RS-232/LAN kontrolu - koja korisniku daje slobodu pristupa sadržaju sa različitih izvora. OPS (Open Pluggable Specification) slot omogućava brzo podešavanje i instalaciju, i smanjuje potrebu za eksternim žičanim uređajima za reprodukciju. Konektovanjem standardnog OPS PC kreirate pametnije, sigurnije rešenje digitalnog prikaza.

ISTINSKI PRILAGOĐENA PORUKA
139cm (55") TD-X modeli takođe imaju ugrađen USB medija plejer i planer za jednostavno upravljanje sadržajem bez potrebe za eksternim plejerom. Planer omogućuje podešavanje on/off kao i kontrolu ulaza ili USB sadržaja za prikaz. Medija plejer omogućava prikaz slika, muzike ili videa preko USB bez dodatnog hardvera.