TD-Z SERIES

24/7 PROFESIONALNI DISPLEJI
Kreirani da rade ceo dan, svaki dan sa FULL HD rezolucijom i uglom gledanja od 178 stepeni, TD-Z serija je odgovarajuća za bilo koje profesionalno okruženje. Raspoloživa u tri veličine od 106cm(42") do 139cm(55") ekrani mogu biti montirani horizontalno ili vertikalno u razlitim konfiguracijama jedni do drugih. Ekrani mogu biti poređani u konfiguraciji 5x5, plus mogućnost kreiranja Ultra HD linerne serije (do 2x2) sa jednog izvora. Veliki broj opcija za povezivanje su podržani, uključujući OPS, USB, HDMI, DVI-D i DisplayPort kao i RS-232 i LAN port za kontrolu napajanja. Upravljanje ekranima daljinski olakšava prikaz Vašeg sadržaja.

KOMUNICIRAJTE DANONOĆNO
Informišite i angažujte klijente za vreme i posle radnog vremena, sa 24/7 digitalnim signalom. TD-Z serija je dizajnirana da radi besprekorno danonoćno, konstatno i dosledno isporučuje komercijalne informacije Vašim klijentima u Full HD rezoluciji.

PUNA SLIKA, 24/7
TD-Z, 178 stepeni ugao gledanja i 1920x1080 Full HD rezolucija omogućuje klijentima gledanje sadržaja sa bilo koje strane, odozgo i odozdo. Visoki osvetljaj ekrana od 450cd/m2 i LED pozadinsko osvetljenje, tehnologija koja obezbeđuje vidljivost sadržaja, bez kompromisa, u okruženju i sa jakim ambijentalnim svetlom.

SLIKA U BILO KOJOJ VELIČINI
Toshiba je kreirala TD-Z da bude raznolik, kao i poslovi kojima služi. Ekrani mogu biti u konfiguraciji i vertikalno i horizontalno za maksimalnu fleksibilnost, podesni su za slaganje do 5x5 konfiguracije i podržavaju poruku bilo koje veičine.

POVEZIVANJE BEZ KOMPLIKACIJA
TD-Z serija olakšava prikaz Vašeg sadržaja, pomoću mnogobrojnih opcija za povezivanje. Dva HDMI porta, jedan DVI-D ulaz, DisplayPort 1.2a, svi modeli uključuju i RS-232 i LAN port, omogućavajući korisniku da kontroliše napajanje i ulazna setovanja, upravljanje ekrana daljinski za kreiranje maksimalnog učinka.

PAMETNIJE PORUKE SA OPS
TD-Z je u potpunosti kompatibilan sa OPS (Open Pluggable Standard) uređajima, čineći ih idealnim za dodatak standardnog OPS PC, uključujući Toshibin Business Vision softver za upravljanje, koji omogućava daljinsko upravljanje kao samostalni, lokalno umrežen ili "cloud-based" ekrani.

PREUZMITE KONTROLU NAD VAŠIM SADRŽAJEM
Prikaz fotografija ili galerije, muzike i videa koji odgovaraju Vašim zahtevima preko TD-Z internog USB medija plejera i planera. Planer omogućava da podesite raspored on/off i koji ulaz ili USB lista za reprodukciju na ekranu će se koristiti. Omogućava jednostavno upravljanje sadržajem i uklanja potrebu za dodatnim spoljnim uređajima, ugrađen medija plejer podržava širok tip sadržaja za dinamički i fleksibilan prikaz.