Toshiba No Matter What garancija

No Matter WhatKompanija Toshiba Europe objavljuje No Matter What garanciju (Šta god da se desi), koja obezbeđuje dodatnu sigurnost u slučaju nepredviđenih i neželjenih događaja. Besplatna uz kupovinu Toshiba laptopa, odvojivih i konvertibilnih modela računara iz serija za kućnu primenu - No Matter What garancija obezbeđuje kompletno pokriće uređaja u gotovo svakoj nepredviđenoj situaciji.

Garancija sadrži pet elemenata, među kojima su produženje standardne garancije za godinu dana (tri godine standardne internac. garancije), zaštita računara od slučajnog oštećenja, krađe i gubitka podataka u toku prve godine, kao i besplatna jednogodišnja licenca za McAfee LiveSafe paket, koji korisnicima obezbeđuje povećanu sigurnost uz Toshiba uređaj. No Matter What garancija dostupna je korisnicima u Srbiji od 1. oktobra 2015. do 31. marta 2016. i zahteva registraciju u roku od 14 dana od datuma kupovine kako bi postala važeća.

Šta su slučajna oštećenja

Slučajna oštećenja su aspekt koji korisnike najviše ohrabruje da koriste ovu garanciju. Bilo da korisnici slučajno ispuste svoj laptop na putovanju ili u saobraćajnom špicu ili da prospu kafu po računaru, No Matter What pokriva štetu zamenom ili popravkom oštećenog uređaja.

Detaljnije na: http://www.toshiba.eu/innovation/generic/nomatterwhatguarantee