TD-H1 SERIES

TV za bolnice, hotele, restorane...
PRIJATNIJE ISKUSTVO GOSTIJU
Kreira prijatnije iskustvo za goste, sa akcentom na zabavu i informacije

FULL HD KVALITET ZA PRIJATNIJE ISKUSTVO ZA GOSTE
Kreira prijatnije iskustvo za goste sa akcentom na zabavu i informacije. Pristupačan Toshiba H1 TV je dizajniran za bolnice, sa jednostavnom funkcijom za hotele - može brzo i jednostavno da prikaže personalizovan sadržaj uz zadivljujući Full HD kvalitet slike kroz deljeni ekran. Od uglađenog, tankog dizajna do raznolikosti u veličini 80cm, 102cm & 121cm (32", 40"& 48"), izrađen je da izgleda moderno u bilo kojoj sobi ili poslovnom prostoru - idealan za korišćenje u hotelima, barovima, restoranima ili stadionima. Kad god prikazujete personalizovanu servisnu poruku, sport ili film, muziku ili reklame, lako je uspostaviti kontak sa klijentom sa Toshiba H1 TV.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE TV U SOBAMA
Sa Toshiba H1 TV, jednostavno je upravljati sa više TV, čineći ih idealnim za hotele, barove, restorane i stadione sa više ekrana. Možete uštedeti na vremenu i troškovima koristeći funkciju za hotele - lak za konfigurisanje, sa USB kloniranjem, možete da podesite samo jedan TV. Zatim, jednostavno kopirate podešavanja na ostale, preko USB-a. Da osigurate doslednost i kvalitet, podešavanje TV može takođe da se zaključa i spreči neautorizovani pristup - omogućavajući Vam da kontrolišete jačinu zvuka, isključite daljinski upravljač i prikažete jedinstvenu pozdravnu poruku na ekranu na svakom TV.

UTICAJNIJI KVALITET SLIKE
Pošto H1 TV dolaze sa Full HD 1080p rezolucijom, gosti će doživeti isto iskustvo kvaliteta slike u hotelu kao i u njihovoj kući. Sad možete prikazivati sportski program, filmove ili reklame, i istovremeno servisnu informaciju za pomoć gostu, za veće uživanje boravka u hotelu. Dodatno mogu da gledaju različite programe zahvaljujući integrisanom tjuneru. Kada tome dodamo sveukupno iskustvo gostiju, pomažemo gostu da stvori povoljan utisak o Vašem poslovanju.

JASAN PRIKAZ SADRŽAJA
Veoma je lako prikazati digitalni sardžaj sa USB stika ili HDD - jednostavno priključite uređaj na jedan od dva USB porta na TV-u. Sada vaši gosti mogu da se opuste dok slušaju ambijentalnu muziku, gledaju slike da im prođe vreme, zabavljaju se gledajući film ili zadube se u poslednju video promociju. Sa dodatnih 3 HDMI porta, takođe ostvarujete prednost prikazujući sadržaj na eksternom ekranu - ili koristeći H1 TV kao dodatni ekran PC, preko ulaznog konektorom za PC. Kad god i na bilo koji način želite da komunicirate, brzo i jednostavno možete kreirati uzbudljivo i relevantno iskustvo za sve Vaše goste.

POBOLJŠAVA VAŠU OKOLINU
Sa doteranom mat crnom završnom obradom, H1 TV ima karakterističan dizajn koji izgleda moderno gde god ga pozicionirate, i činiće da se Vaši gosti osećaju kao kod kuće. Raspoloživ kao 80cm, 102cm & 121cm (32",40"& 48") veličinom ekrana, sa tankim dizajnom koji će poboljšati uticaj na okolinu u bolnici, on je idealan izbor za bilo koju sobu ili poslovni prostor.