TD-J15 SERIES

PRISTUPAČNI HD MULTIMEDIJALNI EKRANI
Kreira uzbudljivo iskustvo za goste, sa zabavom i informacijama u HD Ready rezoluciji. Pristupačna Toshiba J1 TV serija je kreirana za bolnice, sa jednostavnom hotelskom funkcijom - brzo i lako prilagoditi sadržaj, postaviti osnovna podešavanja, i prikazati personalizovane poruke. Pomaže Vam da uštedite vreme i novac, možete zaključati sva podešavanja i samo autorizovani mogu im pristupiti. Doteran, tanak dizajn, veličine ekrana 61cm(24") i 80cm(32"), napravljen je da izgleda moderno u bilo kojoj sobi ili poslovnom prostoru - idealan za korišćenje u hotelima, barovima i kafićima. J1 serija je dobro opremljena konektorima, dva HDMI porta za maksimalan rezultat WXGA ekrana, kao i USB port za konekciju eksternih uređaja ili medija. Kad god prikazujete personalizovanu poruke, sport ili film, muziku ili reklame, lako je povezati Vašeg gosta sa Toshiba J1 TV serijom.

LAKOĆA UPRAVLJANJA TV-a U SOBI
Sa Toshiba J1 TV serijom, lako je upravljati sa nekoliko TV istovremeno, čineći ih idealnim za hotele, barove i kafiće koji imaju više ekrana. Možete uštedeti vreme i troškove koristeći mod za hotele - brzo podešavanje, i dovoljno je podesiti samo jedan TV, a potom preko USB stika iskopirati podešavanje na ostale TV. Da bi osigurali konstantnost i kvalitet, podešavanje TV može biti zaključano da bi se sprečio neautorizovan pristup - dozvoljavajući Vam da kontrolišete glasnoću, onemogućite korišćenje daljinskog i prikaz poruke dobrodošlice na svakom TV.

UTICAJNI KVALITET SLIKE
Pošto J1 TV dolaze sa HD Ready rezolucijom, gosti mogu da dožive sadržaj sa neverovatnim kvalitetom slike. Možete prikazivati sportske programe, filmove ili reklame, i omogućiti servisne informacije koje će pomoći gostu ugodan boravak. Dodatno, možete gledati kompletan TV program, zahvaljujući integrisanom tjuneru. Sve to doprinosi celokupnom doživljaju gosta, i pomaže Vam da pružite povoljno iskustvo Vašeg poslovanja.

JASAN PRIKAZ SADRŽAJA
Na lak način možete prikazati digitalni sadržaj koji se nalazi na USB stiku ili HDD - jednostavno priključite uređaj na USB port na TV. Sada, Vaši kupci se mogu opustiti dok slušaju muziku, gledaju fotografije ili zabavljaju gledajući filmove ili poslednje video promocije. Kad god ili na koji god način hoćete da komunicirate, brzo je i jednostavno kreiranje privlačnog i relevantnog iskustva za sve Vaše goste.

POBOLJŠAJTE SVOJU OKOLINU
Sa doteranom mat crnom završnom obradom, J1 serija TV ima karakterističan dizajn koji izgleda moderno gde god ga postavite, i činiće da se Vaši gosti osećaju kao kod svoje kuće. Raspoloživ u dve kompaktne dimenzije ekrana 61cm(24") i 80cm(32"), i sa tankim okvirom i mat obradom će svakako poboljšati okruženje u bolnici. Idealan je izbor za bilo koju sobu ili poslovni prostor.