KIRA serija

Moćna strana luksuza

Savršen spoj elegantnog dizajna, precizne izrade i performansi bez premca, KIRAbook  je primer nadahnuća inženjerstva.

Perfekcija piksela

KIRAbook je nagurala  221 piksel po inču u njen zapanjujući 2560x1440 PixelPure ekran. Sa 90% većom gustinom piksela od standardnog HD i za životni vek kolornom kalibracijom, to je  13,3“ iskustvo otvorenih očiju. Kada vidite više od svake slike-više detalja sa neverovatno visokom rezolucijom-uživaćete sa manje odsjaja, boljom jasnoćom teksta i sadržaja koji je lakši za čitanje i menjanje sa izvrsnom preciznošću.

Technicolor – sertifikat boja

KIRAbook je kalibrisan da isporuči preciznost pravih boja, koristeći  istu strogost testiranja i kalibracije koji se koriste u današnjoj filmskoj industriji. Sa ekranima koji nose TECHNICOLOR – sertifikat boja, korisnici mogu bti sigurni da ono što vide na ekranu je prikazano kao primenjena umetnost, poboljšavajući iskustvo gledanja.

Kontrola vaših boja

Koristite instaliran Chroma Tune softver da personalizujete vaše podešavanje boja, da odgovaraju vašem sadržaju, kad god obrađujete vaše slike, gledate filmove, pretražujete internet mrežu ili radite sa tabelama.

Osetljiv na dodir

Spremni za dodir, pritisnite i prevucite vaš dan daleko-sa izvanrednom lakoćom i efikasnošću. KIRAbook ima na otisak prsta osetljiv-sa više dodira ekran, koji je perfektno uparen sa intuitivnošću Windows-a. Precizno izrađen od izdržljivog Corning Concore stakla, to je ekran osetljiv na dodir koji radi na način na koji vi radite. Vizuelno zadivljujuć, lagan i otporan na površinska oštećenja, KIRAbook  je ekran osetljiv na dodir bez kompromisa. On je cool na dodir, lak za čišćenje, osetljiv dovoljno da omogući današnje najsofisticiranije aplikacije zasnovane na dodiru.

Sace               

Perolaka kategorija

Da bi osigurali neverovatno iskustvo lakoće, uklonjen je svaki suvišni gram, bez žrtvovanja performansi ili čvstine. Rezultat? KIRAbook sada počinje od težine 1,3kg, sa tanjim, užim profilom od samo 0,7“, dajući KIRAbook-u prozračan izgled i osećaj koji nećete naći nigde. Na kraju Ultrabook koji je lak na oko i udoban u ruci.

Ojačanje u obliku saća

Toshiba je konstruisala svaki KIRAbook sa ojačanjem u obliku saća. Inspirisani sa jednom od najačih prirodnih struktura, on pojačava strukturno krutost i predstavlja primer nadahnutog inženjeringa.

Stabilna šarka

Toshiba dizajn tim je imao samo jedan cilj: kreirati šarku laku za otvaranje, koja je ujedno i dovoljno jaka da umanji, da ekran odskoči. Sada možete da dodirujete, približavate ili prevlačite do mile volje.

Ultra-tanak. Ultra-moćan.

Vrlo lak uređaj upakovan sa vrhunskim performansama. Sa 256GB SSD, najnovijim Intel procesorima i baterijom velikog kapaciteta, KIRAbook je dokaz da snaga može da bude lepršava i lepa. I zato što je, uživaćete u najnovijim aplikacijama, kao što su Intel Wireless Display i Dragon Assistant kontola glasom.

wifiUltra brzi WiFi

keyOsvetljena tastatura

bateryBaterija velikog kapaciteta

usbUSB punjenje kada je KIRA isključena

cpuPeta generacija Intel Core i7 procesora

Sinfonijski zvuk

Toshibini inženjeri su se okrenuli svetskoj klasi ljubitelja muzike harman/kardon da kreiraju potpuno prilagođene zvučnike. Uparene sa DTS Studio Sound, oni kreiraju nezaboravno audio iskustvo.

dts