Portégé serija

Prikaz tehnologije za vrhunsku mobilnost

Za rukoviodioce, mobilne profesionalce ili bilo koga ko želi vrhunsku prenosivost, stil i performanse uz poslednju tehnologiju.

  • Ultra-prenosivi laptopovi & Ultra-bukovi
  • Upakovani sa poslednjom tehnologijom
  • Nagrađivana laptop linija

Karakteristike:

Bez kompromisne performanse

speedometer

Ne dozvolite da vas tanak i lak dizajn PORTEGE laptopova dovede u razmišljanje da su im i performanse takve. Kada dođe vreme da se uradi neki posao, onda stvarno pređite na posao. Sa optimizovanim Intel Core procesorom ispod kućišta, radićete multitasking bez ikakvog napora. I zahvaljujući dugovečnosti baterije, radićete tokom dana bez ikakvih briga.

Jako, pouzdano i izdržljivo

portege-honeycomb

Dosledan Toshibinom nasleđu inovacija, PORTEGE PC je konstruisan sa jedinstvenim karakteristikama za jači, pouzdaniji, tanji i lakši laptop. Kućište od legure magnezijuma sa strukturom saća za čvrstoću, izdržljivost i krutost, otporan  na udare dizajn, i pametni hard disk za dodatnu zaštitu.

Višegodišnja garancija

warranty-3

PORTEGE laptopovi su ultimativni izraz Toshibine konstrukcije i legendarnog kvaliteta. Zbog toga ovi modeli imaju višegodišnju garanciju.

EASYGUARD tehnologija

easyguard

PORTEGE laptopovi pomažu vam da ostanete zaštićeni i konstantno mobilni , zahvaljujući paketu zaštite protiv udara, prosipanja i pada. Takođe ćete uživati u dodatnoj sigurnosti vaših podataka pomoću karakteristika kao što je čitač otiska prsta, ili bezbrižnost sa tastaturom otpornom na prolivanje tečnosti.

Tako zelen da osvaja zlato

epeat-gold-logo

PORTEGE familija PC-ja, nepomaže vam samo za excel i da izgleda dobro, već da se osećate dobro znajući da ste dobili nagrađivanu zelenu tehnologiju.  U stvari, cela linija EPEAT GOLD, čini ih jednim od najodrživijih laptova koji možete kupiti.

Upakovan sa mnogim korisnim karakteristikama

portege-amenities

PORTEGE laptopovi su bogati karakteristikama koji čine mobilnost lakšim i efikasnijim. Ugrađen optički disk na pojedinim modelima, SSD diskovi, LED ekrani i dugovečnost baterije, samo su neki od primera. Određeni modeli takođe dolaze Windows OS, tako da možete uživati u brzom podizanju sistema, superiornoj tečnosti i brzini.