TECRA serija

Laptopovi visokih performansi koji znače ozbiljan posao.

Za poslove koji zahtevaju vrhunske performanse, laptopovi opremljeni upravljačkim funkcijama i napravljeni za trajnost i sigurnost.

  • Izbor veličine ekrana visoke rezolucije
  • Ugrađene sigurnosne funkcije
  • Samostalna ili integrisana grafika

Karakteristike:

Efikasna tehnologija hlađenja

tecra-cooling

Kombinujući optimizovanu kontrolu protoka vazduha, oblik komponenti i veoma efikasan dizajn usisa vazduha, ova inovativna tehnologija hlađenja dostupna u seriji TECRA R obezbeđuje vrhunske performanse.

Strukturno jak za bezbrižnost

tecra-structurally-sound

Nova linija Toshiba TECRA poslovnih laptopova je dizajnirana koristeći fiberglas ojačano kućište sa strukturom saća, za poboljšanu izdržljivost i povećanu krutost. Takođe je integrisana Pillar tehnologija koja poboljšava osećaj kucanja na tastaturi.

Pametna & praktična funkcionalnost

tecra-smart

Zato što dele zajedničke slike, port replicator i AC adapter, TECRA linija čini raspoređivanje lakšim. Plus sa Toshibinom pouzdanošću, u prilici ste da smanjite troškove vlasništva.

EASYGARD tehnologija

easyguard

Toshiba nudi eksluzivni paket dodatne zaštite u ovoj liniji laptopova. Zaštita protiv udara, prolivanja i dodatne sigurnosti za vaše podatke, plus karakteristike da vam rad na računaru bude lakši i prijatniji – kao što je PC Health Monitor  koji vas upozorava na opasnost, pre nego što nastane problem.

Moćan

intel-logo

Treća generacija Intel Core procesora ugrađena u ove laptopove poboljšavaju performanse koje dodaju brzinu kada vam je potrebna i ugrađene vizualne mogućnosti za bolje PC iskustvo  koje možete videti.

ECO-SMART dizajn

epeat-logo

Svi TECRA modeli su napravljeni koristeći ekološki-svesna iskustva, materijale i pakovanje, i registrovani su kao EPEAT GOLD. Tako da možete biti sigurni da ovi moćni latopovi nisu dobri samo za posao, već  su i ekološki.