Prvi hibridni multifunkcionalni uređaj na svetu

Jedinstvena hibridna tehnologija omogućava standardnu monohromatsku štampu ali i štampu putem posebnog plavog tonera koji omogućava uređaju kompletno brisanje odštampanog materijala i ponovno korišćenje istog papira.

Dizajniran za poslovno okruženje koje kombinuje ekonomičnost, efikasnost i ekološku komponentu omogućava i:

  • Štampanje sa bilo kog povezanog uređaja u okruženju putem autorizacije karticom ili ukucavanjem šifre kosrisnika;
  • Cloud štampanje omogućava Vam da pristupite svojim dokumentima bez obzira gde se nalazili. Svoje dokumente možete štampati sa Microsoft OneDrive-a, Google Drive-a ili Dropbox-a;
  • Štampanje sa mobilnog telefona pruža neverovatnu fleksibilnot i brzinu koristeći Airprint, Google Cloud print, Mopria Print usluge ili Tošibin softver pod nazivom Print & Capture.

Jednostavnost

Mi u Tošibi verujemo da napredne tehnologije moraju biti jednostavne za korišćenje, pa smo to imali na umu i prilikom stvaranja jednog jedinstvenog uređaja kao što je hibridni multifunkcionalni aparat. Veliki displej u boji osetljiv na dodir, po izgledu i funkcijama indentičan jednom većem pametnom telefonu, pružiće Vam direktan pristup svim postojećim funkcijama hibridnog aparata i povećati efikasnost radnog okruženja.

Štampanje nikad nije bilo zdravije po okolinu

Veoma često se dešava da nakon sastanaka ostaje veliki broj odštampanog materijala koji više nije potreban i koji u 90% slučajeva završava u Vašoj kanti. U ovim slučajevima, Tošiba hibridni uređaj pružiće Vam mogućnost odabira plavog tonera i štampanje materijala u plavoj boji, tako da kada Vam odštampani materijal ne bude bio više potreban, sve što treba da uradite jeste da isti vratite nazad u aparat i odaberete proces brisanja, odnosno dekolorizovanja. Uzevši u obzir da na ovaj način standardni papir možete koristiti ponovo od 5 - 10 puta, ušteda papira na mesečnom i godišnjem nivou se može meriti u stotinama hiljada. Kako bi pratili količinu papira koji ste sačuvali, uređaj će generisati izveštaje koji će to učiniti za Vas. Osim što ćete zasigurno smanjiti novčane troškove prilikom nabavke novog papira, napravićete i značajne koristi za svoje okruženje automatskim smanjenjem emisije ugljendioskida i potrošnje vode, koji nastaju prilikom proizvodnje svakog papira.

Ključne stavke

Jedinstveni hibridni monohromatski uređaji brzine prilikom standardne štampe od 35 - 50 strana u minuti, i do 35 strana u minuti korišćenjem plavog tonera.

Jednostavnost, prilagodljivo okruženje i interfejs poput tableta koji daju pristup štampanju, skeniranju, kopiranju, korišćenju fax-a ili funkcije brisanja na jedinstven i slikovit način.

Potpuna zaštita podataka korišćenjem enkriptovanog Tošibinog hard diska.