Princity

Princity je najpogodniji alat za efikasno upravljanje štampanjem.

-40%

troškovi štampe

100.000

korisnika

15

jezika

5.000

štampača

  ... posetilaca trenutno pregleda ovaj uređaj

  Share

Opis

Princity je najpogodniji alat za efikasno upravljanje štampanjem.

Izmirite troškove i broj odštampanih stranica

Zahvaljujući Princity-ju, možete odmah da proverite cenu štampanja i broj odštampanih stranica za svaki štampač od bilo kog od vaših kupaca. Princity automatski generiše izveštaje, na osnovu kojih možete da ispostavljate fakture kupcima.

Isporučite zalihe sa slobodnim vremenom

Princity kontroliše stanje svih potrošnih materijala, tonera, bubnjeva i delova za održavanje. Modul narudžbine obaveštava operatera o završnom materijalu, pružajući informacije o modelu štampača i tonera i njegovoj tačnoj lokaciji.

Odmah otkriva kvar uređaja i prijavljuje ga servisu

Princity automatski otkriva kvarove i prepoznaje njihov tip i šalje obaveštenja o svim problemima zajedno sa tačnim kodom usluge.

Princity se stalno razvija

Konstantno razvijamo i unapređujemo našu aplikaciju. Mi ažuriramo i proširujemo našu funkcionalnost. U nastavku možete videti promene na kojima radimo i koje ćemo uvesti u bliskoj budućnosti

 

download pdf icon Ovde možete skinuti brošuru u PDF formatu

 

Evo detaljnog pregleda specifikacija i zahteva za Princiti, rešenje za upravljanje flotom štampača zasnovano na vebu (SaaS):

1. Korisnički interfejs (UI) i korisničko iskustvo (UKS): Intuitivan, moderan i brz korisnički interfejs dostupan na svim uređajima. Jasna navigacija i dizajn prilagođen korisniku za pojednostavljenje interakcije korisnika. Prilagodljiva kontrolna tabla za korisnike da prate zdravlje flote štampe, upotrebu i upozorenja. Interaktivni alati za izveštavanje za analizu podataka o štampanju i generisanje uvida.

2. Autentifikacija i bezbednost: Bezbedna prijava sa podrškom za višefaktorsku autentifikaciju. Kontrola pristupa zasnovana na ulogama za upravljanje korisničkim dozvolama. Šifrovanje podataka kako u tranzitu tako iu stanju mirovanja kako bi se osigurala bezbednost podataka. Mehanizmi za bezbedno otpuštanje štampanja za sprečavanje neovlašćenog pristupa odštampanim dokumentima.

3. Upravljanje uređajem: Centralizovano upravljanje štampačima, fotokopir aparatima, skenerima i drugim uređajima za štampanje. Automatsko otkrivanje i obezbeđivanje novih uređaja na mreži. Upravljanje konfiguracijom za podešavanja uređaja, ažuriranja firmvera i zadatke održavanja.

4. Nadgledanje i upozorenja: Praćenje u realnom vremenu statusa uređaja za štampanje, nivoa potrošnog materijala i metrike performansi. Automatska upozorenja i obaveštenja za potrebe održavanja, greške i dopunjavanje zaliha. Praćenje istorijskih podataka za identifikaciju trendova i obrazaca za proaktivno upravljanje.

5. Upravljanje troškovima: Praćenje troškova i funkcije izveštavanja za praćenje troškova štampanja. Alati za budžetiranje za postavljanje kvota za štampanje i sprovođenje politike uštede troškova. Integracija sa računovodstvenim sistemima za precizno fakturisanje i fakturisanje.

6. Integracija lanca snabdevanja: Integracija sa dobavljačima za automatizovanu dopunu zaliha. Upravljanje zalihama za praćenje i optimizaciju nivoa potrošnog materijala. Alati za upravljanje dobavljačima za održavanje odnosa sa dobavljačima i pregovaranje o ugovorima.

7. Usklađenost i izveštavanje: Usklađenost sa industrijskim propisima kao što su GDPR, HIPAA i SOKS. Sveobuhvatne mogućnosti izveštavanja za revizije usklađenosti i regulatorne zahteve. Funkcionalnost praćenja praćenja aktivnosti korisnika i promena u sistemskim konfiguracijama.

8. Integracija i kompatibilnost: Kompatibilnost sa širokim spektrom marki i modela štampača, uključujući stare uređaje. Integracija sa postojećim sistemima preduzeća kao što su ERP, CRM i rešenja za upravljanje dokumentima. API podrška za prilagođene integracije sa aplikacijama trećih strana.

9. Skalabilnost i performanse: Skalabilna arhitektura za prilagođavanje rastuće flote štampe i korisničkih baza. Visoka dostupnost i performanse kako bi se osigurala pouzdanost sistema tokom najveće upotrebe. Balansiranje opterećenja i optimizacija resursa za maksimalnu efikasnost.

10. Korisnička podrška i obuka: Sveobuhvatna dokumentacija i korisnički vodiči za samouslužnu podršku. Resursi za obuku, tutorijali i vebinari za korisnike i administratore. Responzivne usluge korisničke podrške sa opcijama podrške putem e-pošte, telefona i ćaskanja.

11. Upotrebljivost i pristupačnost: Funkcije pristupačnosti za podršku korisnicima sa invaliditetom. Podrška za lokalizaciju i internacionalizaciju za globalne korisnike. Testiranje upotrebljivosti kako bi se osigurala laka upotreba i efikasnost za različite grupe korisnika.

12. Rezervna kopija i oporavak podataka: Redovne rezervne kopije sistemskih podataka kako bi se sprečio gubitak podataka. Planovi oporavka od katastrofe i procedure za smanjenje zastoja u slučaju kvarova sistema. Politike zadržavanja podataka u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtevima.

13. Kontinuirano poboljšanje: Mehanizmi povratnih informacija pomoću kojih korisnici mogu predložiti poboljšanja i prijaviti probleme. Agilne razvojne metodologije za iterativna poboljšanja i ažuriranja funkcija. Redovno ažuriranje softvera i zakrpe za rešavanje bezbednosnih propusta i poboljšanje funkcionalnosti.

Ove specifikacije i zahtevi pružaju sveobuhvatan okvir za razvoj Princitija kao robusnog i efikasnog rešenja za upravljanje flotom štampača. Poštovanje ovih smernica će obezbediti da Princiti zadovolji potrebe svojih korisnika uz održavanje visokih standarda bezbednosti, pouzdanosti i performansi.

Želite dodatne informacije u vezi ovog proizvoda? Pošaljite upit preko obrasca ispod i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

 

Upit
SKU: eport_2626679 Kategorija: 
lista želja
Kategorije