Eport Solutions Sistem pruža sveobuhvatne IT usluge prilagođene potrebama klijenata. Njihova ponuda obuhvata softverska rješenja, razvoj aplikacija, IT infrastrukturu, održavanje sistema i podršku korisnicima. Tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih rješenja koja unapređuju poslovanje klijenata. Kroz pažljivo planiranje, implementaciju i podršku, Eport Solutions Sistem osigurava visokokvalitetne usluge koje zadovoljavaju najviše standarde industrije. Ova kompanija stremi ka dugoročnoj saradnji s klijentima, pružajući im pouzdane i inovativne IT usluge koje doprinose njihovom uspjehu i rastu.

MDS

MDS (Managed Document Services) je posvećen, dugoročan pristup za racionalizaciju procesa upravljanja dokumentima. To uključuje pribavljanje podataka, njihovo arhiviranje, tokove dokumenata, sigurnost podataka i upravljanje okruženjem.

Analiza

Ideja analize je u temeljnom i kompletnom istraživanju flote štampača kao i specifičnih potreba i zahteva jednog klijenta. Informacije dobijene na ovaj način su izuzetno važne i služe za kreiranje ponude koja pmaksimalbo optimizuje zatečeno stanje.

Servis

Za sve lokacije obezbeđujemo istu tehničku podršku kao i uslugu održavanja sistema. Imamo razvijenu servisnu mrežu na području cele Srbije tako da Vam možemo obezbediti vrlo kratko vreme odziva, za svaku vrstu intervencije i servisa.

Rentiranje

Rentiranje multifunkcionalnih uređaja smo prvi uveli na naše tržište i u tome smo danas lideri sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Optimizacijom štampanja i upravljanja dokumentima mogu se postići značajne novčane uštede.

lista želja
Kategorije