Naša priča

Kompanija E-Port Solutions System postoji od 2002. godine i distributer je Toshiba korporacije za Srbiju i Crnu Goru. Divizije koje pokrivamo su: multifunkcionalni uređaji (print/copy/fax/scan/mail), point-of-sale sistemi (POS), barcode štampači, profesionalni displeji i notebook računari.

Od početka 2019. godine u saradnji sa kompanijama Ingenieursbureau-XYZ i NBS Europe iz Holandije, proširili smo polje delatnosti na izradu tehničkih rešenja Telekom lokacija baznih stanica i FTTH projekta na teritoriji Holandije i Nemačke.

E-Port nastoji da prenese sve svetske trendove ovih visoko razvijenih industrija na naše tržište i bude inovativan u distribuciji i rešenjima koje nudi svojim klijentima. Zaposleni u E-Port-u su završili specijalizovane treninge od strane Toshibe kako bi klijentima pružili visok nivo usluge u svakom trenutku.

Zašto TOSHIBA?

TOSHIBA je japanski konglomerat multinacionalnih korporacija sa sedištem u Tokiju. Nalazi se na listi vodećih kompanija u Svetu, a uspešnost svog poslovanja temelji na diverzifikacionom portfoliu proizvoda koji obuhvata infrastrukturu, potrošačke proizvode, elektronske uređaje i komponente, digitalne proizvode, stone i notebook računare.
TOSHIBA kao brand razvija naprednu tehnologiju printing rešenja već 38 godina, i do danas se pozicionirao u jednog od najvećih inovatora sa visokokvalitetnim uređajima izuzetno niske cene otiska.

Pouzdanost i kvalitet

Toshiba je dugogodišnji lider u tehnološkoj industriji i poznat je po svojoj pouzdanosti i visokoj kvaliteti proizvoda. Bilo da se radi o laptopima, televizorima, ili drugim uređajima, Toshiba je poznata po izdržljivosti i performansama svojih proizvoda.

Inovacija

Toshiba je uvijek bila na čelu inovacija u tehnološkoj industriji. Njihovi proizvodi često uključuju najnovije tehnološke karakteristike i funkcije koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Bilo da je riječ o naprednim zaslonima, brzim procesorima ili inovativnim dizajnom, Toshiba nastoji biti korak ispred konkurencije.

Pouzdanost i kvalitet

Toshiba je dugogodišnji lider u tehnološkoj industriji i poznat je po svojoj pouzdanosti i visokoj kvaliteti proizvoda. Bilo da se radi o laptopima, televizorima, ili drugim uređajima, Toshiba je poznata po izdržljivosti i performansama svojih proizvoda.

Ko smo mi?

eport doo

Smart print rešenja za svaku kancelariju.

Kompanija E-Port Solutions Sistem doo postoji od 2002. godine i autorizovani je TOSHIBA distributer za Printing i Retail Solutions Business.

Rentiranje multifunkcionalnih uređaja smo prvi uveli na naše tržište 2004. godine, kada smo postali Authorised TOSHIBA Distributor za Srbiju i Crnu Goru, i u tome smo danas lideri sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

E-Port je 2010. godine postao Authorised Distributor u Hrvatskoj za Toshiba multifunkcionalne uređaje, dok je 2014. godine postao Together Commerce Alliance Partner za Toshiba POS Sisteme, najvećeg proizvođača ove opreme u svetu.

TOSHIBA divizije koje pokrivamo su:

 

Zaposleni u E-Port-u su završili specijalizovane treninge od strane Toshibe kako bi klijentima pružili visok nivo usluge u svakom trenutku.

Za sve lokacije u Srbiji obezbeđujemo istu tehničku podršku kao i uslugu održavanja sistema. Imamo razvijenu servisnu mrežu na području cele Srbije (4 servisna centra i centrala u Beogradu) tako da možemo obezbediti vrlo kratko vreme odziva.

Tehnička rešenja telekom baznih stanica

Od početka 2019. godine u saradnji sa kompanijama Ingenieursbureau-XYZ i NBS Europe iz Holandije, proširili smo polje delatnosti na izradu tehničkih rešenja Telekom lokacija baznih stanica i FTTH projekta na teritoriji Holandije i Nemačke

Čime se bavimo?

Prepustite nama brigu oko Vaše štampe i pritom smanjite troškove u tom segmentu do 60 % !

E-Port nastoji da prenese svetske trendove visoko razvijenih industrija na naše tržište i bude inovativan u distribuciji i rešenjima koje nudi svojim klijentima.

Rentiranje multifunkcionalnih uređaja smo prvi uveli na naše tržište 2004. godine, i u tome smo danas lideri sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Optimizacijom štampanja i upravljanja dokumentima mogu se postići značajne novčane uštede, pri čemu se naši klijenti oslobađaju svih obaveza oko održavanja, nabavke potrošnog materijala i besprekornog funkcionisanja uređaja i mogu se posvetiti svojoj osnovnoj delatnosti. Sav potrošni materijal (toneri i svi rezervni delovi, sem papira) je naša briga. Omogućava se kompletna kontrola i pregled svih poslova i troškova (po korisnicima, po sektorima, mestima troškova…) sa jedne lokacije. Ovakav način rentiranja uređaja je ubedljivo najzastupljeniji na razvijenim tržištima i u prednosti je u odnosu na kupovinu.

eport-2

Naši klijenti

lista želja
Kategorije