TD-E SERIES

Od otvaranja do zatvaranja Vašeg posla, robustni Toshiba TD-E serija ekrana isporučuje privlačne komercijalne sadržaje i napravljeni su da rade non-stop 16 sati dnevno. TD-E modeli su neumorni izvršioci, uz Full HD 1080p rezoluciju i 178 stepeni ugao gledanja, tako da Vaša poruka uvek ima maksimalan uticaj. Svaki ekran dolazi sa velikim brojem konektora, uključujući RS-232, port za kontrolu sa centralne lokacije i jedan OPS slot za dodatne funkcionalnosti.

IZDRŽLJIV PROFESIONALAN DIZAJN
Toshibina TD-E serija nije samo ekstremno robustna, već je neverovatno pouzdana. Napravljena da radi non-stop 16 sati dnevno, 7 dana u nedelji, možete se opustiti, i biti sigurni da će Vaše informacije biti tamo za Vaše klijente ceo dan na elegantnom ali i moćnom ekranu. Uz jasnu definiciju Full HD 1080p rezolucije i LED pozadinskog osvetljenja, on radi bez umora ceo dan, podržan od renomiranog TOSHIBA kvaliteta i pouzdanosti.

TANAK DIZAJN, VRHUNSKI REZULTAT
TD-E serija je smeštena u robustno metalno kućište, sa uskim okvirom, tankim profilom sa uglađenom mat crnom bojom koja izgleda odlično u bilo kom okruženju. Izaberite između 102cm(40") TD-E401 ili 127cm(50") TD-E501 i kreirajte vrhunski sadržaj u zavisnosti od Vaših zahteva i potreba. TD-E serija je takođe dostupna i u veličinama ekrana od 80cm(32") i 165cm(65").

LAK ZA INSTALACIJU I UPOTREBU
TD-E serija dolazi sa OPS (Open Pluggable Specification) slotom, za kompletnu kompatibilnost sa industrijskim standardima. Kreiran za veću povezanost aplikacija, inteligentan i siguran, omogućuje da standarni PC, kao što je Toshiba TD-EOPS1, bude smešten direktno u slot na zadnjoj strani ekrana. Bez kablova ili bilo kakve složenosti, ovo rezultuje jednostavno povezivanje - profesionalni signali laki za ugradnju, korišćenje i održavanje.

VELIKE MOGUĆNOSTI POVEZIVANJA
Sve što poželite da prikazujete od širokog spektra digitalnog sadržaja možete uraditi preko TD-E serije. Ona dolazi sa više različitih ulaza, za lakše povezivanje sa ostalim uređajima. Zahvaljujući RS-232 portu, možete kontrolisati napajanje i ulazno podešavanje sa centralne lokacije. To je posebno korisno ako upravljate sa više ekrana, i olakšava da priuštite vrhunsko digitalno iskustvo za Vaše klijente.

SVETAO I JASAN, IZ BILO KOG UGLA
Sa visokim osvetljajem i senzorom za ambnijentalno osvetljenje, svaka poruka koju prikazujete na ovim profesionalnim ekranima će biti poboljšana za bolju vidljivost. I bez obzira gde je Vaš klijent pozicioniran u odnosu na ekran, on će jasno videti sadržaj. 178 stepeni ugao gledanja je vrlo širok, i obezbeđuje da se slika vidi iz bilo kog ugla.