Zašto TOSHIBA?

„Posvećena ljudima, posvećena budućnosti“

poscećenost

 

TOSHIBA je japanski konglomerat multinacionalnih korporacija sa sedištem u Tokiju. Nalazi se na listi vodećih kompanija u Svetu, a uspešnost svog poslovanja temelji na diverzifikacionom portfoliu proizvoda koji obuhvata infrastrukturu, potrošačke proizvode, elektronske uređaje i komponente, digitalne proizvode, stone i notebook računare.
TOSHIBA kao brand razvija naprednu tehnologiju printing rešenja već 38 godina, i do danas se pozicionirao u jednog od najvećih inovatora sa visokokvalitetnim uređajima izuzetno niske cene otiska.

306lp_green

Kao posebnu inovaciju u print segmentu potrebno je istaknuti kako je jedina TOSHIBA do sada prepoznala potrebu za razdvajanjem low color i full color counter-a, što predstavlja mogućnost velikih ušteda na color otiscima. Takođe, Toshiba je za sada jedina uvela multifunkcionalni uređaj sa mogućnošću brisanja print-a i re-print istog, te na taj način smanjila utrošak papira. saznajte više o prvom uređaju na svetu koji briše tekst sa odštampanih dokumenata e-STUDIO306LP.

Toshiba_MDS

Od posebnog je značaja MDS (Managed Document Services) koncept, koji Toshiba konstantno razvija i nadograđuje sa ciljem što bolje kontrole i optimizacije štampe i tokova dokumenata.