O nama

img_19

Kompanija E-Port Solutions System postoji od 2002. godine i distributer je Toshiba korporacije za Srbiju i Crnu Goru. Divizije koje pokrivamo su: multifunkcionalni uređaji (print/copy/fax/scan/mail), point-of-sale sistemi (POS), barcode štampači, profesionalni displeji i notebook računari.

Od početka 2019. godine u saradnji sa kompanijama Ingenieursbureau-XYZ i NBS Europe iz Holandije, proširili smo polje delatnosti na izradu tehničkih rešenja Telekom lokacija baznih stanica i FTTH projekta na teritoriji Holandije i Nemačke.

E-Port nastoji da prenese sve svetske trendove ovih visoko razvijenih industrija na naše tržište i bude inovativan u distribuciji i rešenjima koje nudi svojim klijentima. Zaposleni u E-Port-u su završili specijalizovane treninge od strane Toshibe kako bi klijentima pružili visok nivo usluge u svakom trenutku.

Naše prednosti

Pouzdan partner
Pravi ljudi, posvećeni zajedničkim uspesima. Birajući E-Port, možete biti sigurni da ste posao poverili kompaniji koja brine o vama. Prevazilazimo nivo tipičnog partnerstva i svima prilazimo sa jednakom pažnjom, kako bi izgradili prave odnose koji su stub buduće saradnje. Značajan aspekt prilikom davanja svog poverenja je i finansijska snaga i podrška, na koju sa nama možete računati.
Više od odlične podrške
Integritet, zadovoljstvo klijenata i konstantne inovacije su naše osnovne korporativne vrednosti. Fokus nam je na negovanju dugogodišnjih partnerskih odnosa i da svako od naših zaposlenih pruža svetski nivo podrške svakog dana. Konstantno ulaganje u obrazovanje i praćenje trendova, čine našu kulturu primamljivom i zabavnom.
Iskustvo
Koristeći sav svoj know-how baziran na preko deset godina iskustva, E-Port zajedno sa vama vrši analizu potreba i predlaže rešenja koje će ispuniti sve vaše zahteve i očekivanja. Prateći svetske trendove, usavršili smo se u konsaltingu klijenata pri optimizaciji poslovanja, kako bi se napravio pravi balans između produktivnosti, sigurnosti i smanjenja troškova, nudeći fleksibilna rešenja prilagođena svakom pojedinačnom klijentu