Ko smo mi?

MDS-Navigation__May_2011-9219

Smart print rešenja za svaku kancelariju.

Kompanija E-Port Solutions Sistem doo postoji od 2002. godine i autorizovani je TOSHIBA distributer za Printing i Retail Solutions Business.

Rentiranje multifunkcionalnih uređaja smo prvi uveli na naše tržište 2004. godine, kada smo postali Authorised TOSHIBA Distributor za Srbiju i Crnu Goru, i u tome smo danas lideri sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

E-Port je 2010. godine postao Authorised Distributor u Hrvatskoj za Toshiba multifunkcionalne uređaje, dok je 2014. godine postao Together Commerce Alliance Partner za Toshiba POS Sisteme, najvećeg proizvođača ove opreme u svetu.

TOSHIBA divizije koje pokrivamo su:

Zaposleni u E-Port-u su završili specijalizovane treninge od strane Toshibe kako bi klijentima pružili visok nivo usluge u svakom trenutku.

Za sve lokacije u Srbiji obezbeđujemo istu tehničku podršku kao i uslugu održavanja sistema. Imamo razvijenu servisnu mrežu na području cele Srbije (4 servisna centra i centrala u Beogradu) tako da možemo obezbediti vrlo kratko vreme odziva.

Tehnička rešenja telekom baznih stanica

Od početka 2019. godine u saradnji sa kompanijama Ingenieursbureau-XYZ i NBS Europe iz Holandije, proširili smo polje delatnosti na izradu tehničkih rešenja Telekom lokacija baznih stanica i FTTH projekta na teritoriji Holandije i Nemačke