Phoenix pharma

Od osnivanja grupacije PHOENIX pre više od 20 godina, kompanija se razvijala vrlo dinamično, prelazeći mnoge nacionalne granice. I u budućnosti nam je cilj uspešan rast širom Evrope. Pritom smo sebi odredili jasnu viziju da budemo najbolje integrisani ponuđač zdravstvenih usluga ‒ gde god to bilo. Nova izjava o misiji nam služi kao najbitnija smernica u svakodnevnom radu.
Uz podršku rukovodstva i s učešćem svih zaposlenih, s ovom izjavom o misiji sada želimo povezati prošlost s budućnošću. Povodom toga, naše dugoročne vrednosti po prvi put objedinjujemo u izjavi o misiji celokupne grupacije PHOENIX group. Istovremeno smo sebi zacrtali zajednički i obavezujući plan za budućnost, kako bi grupacija PHOENIX nastavila da se dinamično i uspešno razvija u pravom smeru.
Za naše klijente i poslovne partnere ova izjava o misiji služi kao važan znak koji će im pokazati da smo kompanija koja je usmerena ka budućnosti, koja ima jasnu viziju i koja im nudi primamljiv portfelj usluga duž celog farmaceutskog lanca vrednosti.