Loftware

Toshiba najavljuje globalni tehnološki savez sa kompanijom Loftware

Toshiba se dogovorila sa kompanijom Loftware, globalnim liderom u rešenjima za označavanje i upravljanje umetničkim delima, da uđe u globalnu tehnološku alijansu za razvoj, podršku i odobravanje Toshiba drajvera za Loftware NiceLabel paket proizvoda.

Globalni ugovor omogućava NiceLabel drajverima za Toshiba štampače da imaju punu uslugu i podršku direktno od Toshibe, što zajedno dovodi do savršenog podudaranja softvera za etikete i štampača. Kroz ovu saradnju koja počinje u Evropi, Toshiba će proširiti svoj softverski portfolio omogućavajući svojim Auto-ID poslovnim partnerima da povećaju svoju vrednost ponude prodajom naprednijih rešenja i stvaranjem novih mogućnosti za njih. Mnogi krajnji korisnici zahtevaju kompleksna rešenja za označavanje, a Toshiba i njena mreža partnera u kanalima su u dobroj poziciji da ispune takvu potražnju.

„Kao deo naše inicijative za digitalnu transformaciju, nova proširena linija proizvoda će pomoći Toshiba Auto-ID poslovnim partnerima da zadovolje rastuće zahteve svojih kupaca za etiketiranjem“, kaže Anhel de Huan, potpredsednik evropske prodaje Auto-ID u Toshibi .

„Partnerstvom sa Loftvare-om, u mogućnosti smo da ponudimo našim evropskim klijentima holistička rešenja za označavanje zasnovana na oblaku koja će im pomoći da pruže veću ponudu svojim klijentima, uključujući dodatne mogućnosti usluga. „Drago nam je što smo zaključili ugovor o savezu sa Toshibom,” rekao je Pol Vogt, potpredsednik Loftvare-a, programi i strategije kanala i saveza.

„Korisnici Toshiba Tec štampača će sada moći da kontrolišu štampanje nalepnica centralno i standardizuju svoje procese i tokove rada , omogućavajući im da ispune zahteve kupaca i industrije za novim formatima etiketa, novim tehnologijama i novim standardima za praćenje i praćenje proizvoda.”

Prednosti za Toshibine poslovne partnere Auto-ID Saradnja sa Loftvare-om će dovesti do mnogo prednosti za Toshiba Auto-ID poslovne partnere. Oni neće dobiti samo priliku da pristupe NiceLabel asortimanu u oblaku i softveru za lokalno označavanje, već će im pomoći da osvoje veću prodaju rešenja i zadovolje potražnju krajnjih korisnika za rešenjima za označavanje preduzeća zasnovanim na oblaku. Kao rezultat toga, Partneri će sada moći da dodaju nove usluge svojoj ponudi koje će pomoći da poboljšaju iskustvo koje njihovi klijenti imaju kada koriste Toshiba štampače nalepnica.

Toshiba će zajedno sa NiceLabelom omogućiti napredne softverske opcije onim partnerima u kanalu koji su željni da razviju svoju sposobnost prodaje rešenja. 

Loftvare je najveći svetski provajder za označavanje preduzeća i upravljanje umetničkim delima zasnovan na oblaku, koji nudi platformu rešenja za etiketiranje od kraja do kraja za kompanije svih veličina. Održavajući globalno prisustvo sa kancelarijama u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Sloveniji, Kini i Singapuru, Loftvare se može pohvaliti preko 35 godina iskustva u rešavanju izazova etiketiranja. Loftvare pomaže kompanijama da poboljšaju tačnost, sledljivost i usklađenost, dok istovremeno poboljšavaju kvalitet, brzinu i efikasnost svog označavanja. Kao vodeći globalni dobavljač označavanja preduzeća i upravljanja umetničkim delima, zajedno sa označavanjem kliničkih ispitivanja i upravljanjem sadržajem, Loftvare omogućava agilnost lanca snabdevanja, podržava regulative koje se razvijaju i optimizuje poslovne operacije za širok spektar industrija. To uključuje automobilsku industriju, hemikalije, potrošačke proizvode, elektroniku, hranu i piće, proizvodnju, medicinske uređaje, farmaceutske proizvode, maloprodaju i odeću.

izvor: Toshiba announces a global technology alliance with Loftware | Toshiba Tec Europe

lista želja
Kategorije