eport servis

Toshiba predstavlja 8 novih MFP uređaja

Toshiba predstavlja 8 MFP novih uređaja za štampanje kao odgovor na potrebama tržišta. Od manjih do većih radnih grupa, organizacija i korisnika mogu se očekivati poboljšane performanse, praktičnost i bezbednost. Ovi sistemi ne nude samo jednostavnost upotrebe i pristup putem mobilnih uređaja, već i najnovije tehnologije u oblasti bezbednosti podataka koje zadovoljavaju stroge zahteve klijenata i partnera. Pored toga, novi modeli nude efikasnost u potrošnji energije i resursa, kao i izuzetno dug vek trajanja.

Tu su 4 monohromatska modela sa produktivnošću do brzina od 47 stranica u minuti (ppm) i 4 modela u boji sa brzinama do 50 ppm, sa ciljem da zadovolje širok spektar današnjih potreba.

e-STUDIO409AS je napredni multifunkcionalni monohromatski štampač sa izlazom do 40 ppm i pruža izuzetnu vrednost za uloženi novac. Razvijen je za potrebe manjih radnih grupa, sa posebnim fokusom na jednostavnost upotrebe, efikasnost i bezbednost.

e-STUDIO449S, e-STUDIO479S, e-STUDIO479P su visoko ekonomični sistemi za štampanje. Sa brzinama do 47 ppm, fino su podešeni za potrebe srednjih i velikih radnih grupa sa potrebom za monohromatskim štampanjem. Ovo je pouzdana investicija u dugoročnu produktivnost i ekonomičan rad.

e-STUDIO339CS, e-STUDIO409CS, e-STUDIO409CP su moćni sistemi za štampanje namenjeni srednjim radnim grupama, sa brzinom od 40 ppm u boji. Ovi sistemi su opremljeni naprednim performansama i najnovijim tehnologijama, kao što je štampanje u monohromatskoj boji do 2000 stranica kada se potrošni materijal za boju potroši.

e-STUDIO509CS pruža profesionalan kvalitet izlaza u živopisnim bojama i oštru definiciju do 50 ppm, čineći ga idealnim MFP za srednje do velike radne grupe. Dodatna funkcija praktičnosti je Dual-Scan Document Feeder (DSDF) koji uključuje ultrazvučno višestruko otkrivanje ulaganja kako bi se izbeglo slučajno ulaganje više od jedne stranice istovremeno.

Svi novi modeli su opremljeni karakteristikama za povećanje produktivnosti i pružaju stabilne i pouzdane performanse i besprekoran kvalitet štampe. Oni su redizajnirani u svedenom i savremenom izgledu sa belim i mat crnim završecima, sa elegantnim i jednostavnim panelima osetljivim na dodir – uglavnom podesivim i veličine do 25,4 cm (10 inča).

Multifunkcionalni štampači (MFP) nude funkcije kopiranja, štampanja, skeniranja i slanja faksova, i imaju DSDF kao standard za povećanu produktivnost. To znači da možete skenirati dvostrane dokumente sa zadivljujućom brzinom. Izuzetak je e-STUDIO409AS koji koristi novi, brži jednoprolazni skener sa dupleksom za do 100 originala. Podržavaju većinu rasprostranjenih standarda za mobilno štampanje na tržištu, uključujući AirPrint i Mopria.

Različite aplikacije su dostupne za MFP-ove i mogu povezati uređaje spremne za oblak sa glavnim cloud servisima, tako da korisnici mogu štampati ili skenirati na primer na Microsoft Sharepoint.

Osim efikasnosti, praktičnosti i fleksibilnosti, bezbednost podataka je prioritet – i Toshiba sistemi za štampanje su dizajnirani da savladaju kompleksne i evoluirajuće izazove sa podacima i spreče neovlašćen pristup uređaju. Novi Trusted Platform Module (TPM) koji autentifikuje korisničku autorizaciju i vrši provere integriteta sistema, čuva ključ za enkripciju na posebnom hardveru odvojenom od onog koji se koristi za čuvanje podataka. Radi sa jedinstvenim digitalnim otiskom sistema. TPM ne samo što pruža mir uma obezbeđujući izuzetno visok nivo bezbednosti podataka unutar vaše organizacije, već vam omogućava i da ispunite stroge zahteve mnogih korporacija i državnih agencija.

Ekološka prihvatljivost i efikasnost resursa Da bi omogućila vašoj organizaciji da dalje smanji svoj ekološki otisak i ispuni zahteve zaštite životne sredine, društvene odgovornosti i upravljanja (ESG) mnogih klijenata i partnera, Toshiba je opremila sisteme za štampanje svojstvima koja imaju niske emisije CO2 i prijateljska su prema životnoj sredini. Dupleksno štampanje je standard, što vam omogućava da štedite papir i novac. Efikasni i dugotrajni toneri su takođe integrisani, kao i automatski režim uštede energije. Serija u potpunosti zadovoljava najnovije standarde emisija.

Uređaji su izgrađeni sa izdržljivim čeličnim ramovima i dugotrajnim komponentama za dugoročne, dosledne i pouzdane performanse. Svaka hardverska komponenta je dizajnirana da izdrži intenzivnu upotrebu i može se održavati sa malim brojem alata. Najduži mogući vek trajanja znači manje elektronskog otpada i unapređen odnos koristi i troškova.

“Četiri nova A4 uređaja u boji i četiri monohromatska nude profesionalan kvalitet, održivost i ažuriranu bezbednost,”

kaže Lars Götzsche, potpredsednik, Evropska prodajna i marketinška divizija.

“Korisnici će imati koristi od čistog i modernog dizajna i praktičnih ekrana osetljivih na dodir koji čine uređaje jednostavnim za upotrebu. Čvrsto izgrađene i dugotrajne komponente čine ih pouzdanim poslovnim partnerima na koje korisnici mogu da se oslone.”

izvor: Toshiba introduces 8 new printing systems that speak directly to market needs | Toshiba Tec Europe

Radno vreme za uskršnje praznike!
lista želja
Kategorije