POS TCx-810

POS TCx-810 – dizajniran da obezbedi najveću izdržljivost u industriji kako bi se maksimizirala vrednost i dugovečnost vaše investicije.

  ... posetilaca trenutno pregleda ovaj uređaj

  Share

Opis

POS TCx-810 rešenje koja nudi izdržljivost, pouzdanost za dugoročne performanse i fleksibilnost dizajnirano da obezbedi najveću izdržljivost u industriji kako bi se maksimizirala vrednost i dugovečnost vaše investicije. Performanse tehnologije na prodajnom mestu, fleksibilnost i niska ukupna cena vlasništva su od vitalnog značaja za trgovce na malo kojima je potrebna podrška za svoje trenutne radnje u prodavnicama i žele da se pripreme za budućnost kako se njihovo poslovanje razvija. POS TCx-810 sve-u-jednom POS sistem isporučuje sledeću generaciju Toshibine POS TCx-810 porodice kojoj trgovci širom sveta veruju da podržava svoju infrastrukturu. Kao naš najrobusniji sistem sve-u-jednom na prodajnom mestu, POS TCx-810 pokreće današnja pametnija rešenja prodavnica kroz inovacije koje pružaju maksimalne performanse, visoku dostupnost, lako servisiranje, energetsku efikasnost i prilagodljivost.

  • Svestranost za korišćenje jednog sistema za više namena u celoj prodavnici
  • Prilagodljiv sa kompletnom linijom opcija konfiguracije, perifernih uređaja i podrške za održavanje
  • Rigorozno testirano kako bi se osigurale najveće performanse, izdržljivost i pouzdanost za svako maloprodajno okruženje.
  • Kompatibilnost sa postojećom tehnologijom minimizira troškove i pojednostavljuje buduće nadogradnje

Performanse tehnologije na prodajnom mestu, fleksibilnost i niska ukupna cena vlasništva su od vitalnog značaja za trgovce na malo kojima je potrebna podrška u prodavnicama i koji žele da se pripreme za budućnost kako se njihovo poslovanje razvija. POS TCx-810 sve-u-jednom POS sistem isporučuje sledeću generaciju Toshibine POS TCx-810 porodice kojoj trgovci širom sveta veruju da može uspešno da podrži infrastrukturu. Kao naš najrobusniji sistem sve-u-jednom na prodajnom mestu, POS TCx-810 pokreće današnja pametnija rešenja prodavnica kroz inovacije koje pružaju maksimalne performanse, visoku dostupnost, lako servisiranje, energetsku efikasnost i prilagodljivost. Svako preduzeće traži pravu tehnologiju da unapredi svoje poslovanje, pa smo dizajnirali POS TCx-810 sa svestranošću koja vam omogućava da koristite jedno rešenje na više načina da biste razvili iskustva u vašoj prodavnici. Prodavcima su potrebna rešenja koja nude izdržljivost da izdrže teška okruženja, pouzdanost za dugoročne performanse i fleksibilnost za rast sa poslovanjem. POS TCx-810 je dizajniran da obezbedi najveću izdržljivost u industriji kako bi se maksimizirala vrednost i dugovečnost vaše investicije. Opsežna lista funkcija, opcija konfiguracije, fleksibilnost instalacije, aplikacija i periferna podrška objašnjava zašto je POS TCx-810 naše vrhunsko rešenje na prodajnom mestu. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom, fleksibilnošću i performansama, POS TCx-810 ima ponešto za svakog prodavca.

 

download pdf icon Ovde možete skinuti brošuru u PDF formatu

 

  TCx-900 Environmental
  • Broj IO portova koji je vodeći u industriji za maksimalnu povezanost
  • Više veličina FHD ekrana koje nude bogatije boje i dublji kontrast
  • Pokreće ga najnovija tehnologija koja sadrži Intel procesor 11. generacije
  • WiFi i Bluetooth omogućavaju bežično povezivanje sa većim brzinama i ultra malim kašnjenjem
  • TCx® Ski, Vindovs® i Linux® kompatibilan
  • Opsežno testirano da izdrži tečnost, ekstremne temperature, hemikalije, dlačice i prašinu, udarce i vibracije i još mnogo toga kako bi se osigurala dugovečnost vaše investicije.
  • Višestruke opcije radne stanice koje uključuju kiosk, stan, VESA rešenje i još mnogo toga, a istovremeno pružaju efikasno upravljanje kablovima za sve konfiguracije.
  • Sadrži najnoviju tehnologiju za pružanje fleksibilnosti u Intel procesorima, veličinama HD ekrana i bežičnim mogućnostima za poboljšanu funkcionalnost i mobilnost.
  • Identifikujte i rešite probleme pre nego što postanu ozbiljniji i složeniji problemi sa daljinskim upravljanjem i nadgledanjem.

Želite dodatne informacije u vezi ovog proizvoda? Pošaljite upit preko obrasca ispod i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

 

Upit
SKU: eport_E39N74W Kategorija: 
lista želja
Kategorije